Forkæl dig selv, eller én du holder af

Vi har et stor udvalg af kvalitetes delikatesser og er leveringsdygtige i et bredt udvalg af gavekurve. Lad os vide hvad du drømmer om og vi vil forsøge at få det til at ske!

Smag er ikke bare noget, der foregår på tungen i vores mund. Smag er et spændende sammensurium af sanseindtryk. Vi smager simpelthen ikke blot med tungen, men danner ubevidst et samlet smagsindtryk ud fra det vi føler, mærker, dufter, hører og husker – og i særdeleshed dét, vi ser.

Derfor er det vigtigt for os, at vores delikatesser er af høj kvalitet og at vores gavekurve er flot arrangeret og pakket ind, således det bliver en bemærkelsesværdig gave, du kan aflevere til den heldige modtager.

Summerbird
Summerbird blev grundlagt i 1986 af Lene og Sven Grønlykke og deres søn Mikael.

Mikael uddannede sig som kok og konditor og et ønske fra en kunde om en småkage, hvori der skulle bruges marcipan, blev afsættet. Den marcipan der fandtes på markedet var uspiselig. 

Mikael gik i gang, og efter to år endte han op med verdens fineste marcipan. Nu manglede den ultimative chokolade til at komplimentere marcipanen. Den blev fundet i Sydfrankrig og Sommerfuglen Pure Amande var skabt.

Ikke en småkage, men en chokoladeovertrukket marcipan sommerfugl. Summerbird Pure Amande.

Bülow Lakrids

I 2017 fejrede Bülow Lakrids 10 års jubilæum, men de er først lige begyndt. Deres vision er at sprede deres kærlighed til lakrids verden over. Ikke bare den søde, ikke bare den salte, men hele spektret af smagsoplevelser, som man kan opnå ved at bruge lakrids som krydderi.
HR. SKOV

Hr. Skovs produkter er et overflødighedshorn af specialiteter og delikatesser af ypperste kvalitet.

På hylderne finder du alt fra skønne chokolader og marmelader til økologiske drikke, vin og spiritus for kendere - og ja: Et væld af specialiteter.

Lige midt i ”naturens spisekammer” finder Hr. Skov inspiration til nye smagsoplevelser - og nye lækre specialiteter ser dagens lys i Hr. Skovs Gourmetunivers.

Frejdahl

BRYGGET PÅ STOLTE TRADITIONER
Sammen med designer og ideskaber Jim Lyngvild har A/S Bryggeriet Vestfyen skabt en serie øl med respekt for fortiden og mod til at afprøve nye smagsnuancer, som tilfredsstiller nutidens kræsne ølelskere.

For Frejdahl er meget mere end bare øl på fad og flaske. Det er kærlighed til håndværket og stolthed til forfædrenes arv, der brygges videre på. Tilsat økologi, naturlighed og nordiske ingredienser.
Selleberg
Selleberg Specialiteter er frugten af ægte fynsk gårdproduktion og kærlighed til de gode råvarer. Tilvirket helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Resultatet er forførende og velsmagende specialiteter af højeste kvalitet. Selleberg står selv for produktion, salg og distribution, så det gode håndværk følges helt til dørs.

Hos Selleberg udvikler vi løbende nye specialiteter af de fine sødkirsebær, som udgør fundamentet for den gode smag.

Find os her

Åbningstider

Mandag: Lukket

Tirsdag til fredag: 10.00 - 17.30

Lørdag: 09.30 - 13.00

Butik Solvej

Bredgade 39, 
5560 Aarup
Tlf.: 40 20 00 03
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.